Dobozgyártás

A Doboz és Acélszerkezet Kft. 2008 májusában alakult meg jelenlegi formájában, de mind a cég vezetése, mind a cégnél dolgozó szakképzett gárda több évtizedes gyakorlatával, tapasztalatával áll minden csomagolóeszközt igénylő cég szolgálatára. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk a papír alapú csomagolóeszközök vonatkozásában a tervezésétől a kivitelezésig, kiszállításig.
Dobozgyártás
Cégünk dobozgyártási profilja

Dobozgyártásunk kiemelt terméke a Tető-fenéklapolt (TF) doboz, ragasztott és tűzött kivitelben, egyedi igény szerinti méretben, de természetesen vállaljuk az alábbi típusú csomagolóanyagok (HPL) hullámpapírlemezből vagy kartonból történő gyártását is:

• kimetszett dobozok, önzáras vagy talp- és pontragasztott kivitelben;

• doboz tartozékok: válaszlapok, késes- hornyolt- és hasított betétek;

• Komplettírozott termékek, displayek;

A rendelt termékeket akár 4 színnel – flexo technológiával – nyomtatott, vagy kasírozott formátumban is elő tudjuk állítani.

Technológiánk alkalmas a fényes lakkozott bevonatok készítésére is.

Fenti termékeket az alábbi alapanyagokból tudjuk előállítani:

1 rétegbenkartonból
3 rétegbenE, B és C hullámból
5 rétegbenBC, EB, EC EE hullámból

A megfelelően kiválasztott alapanyag lehetővé teszi a legszélsőségesebb csomagolási követelmények, illetve szállítási igények kielégítését is.

Célkitűzéseink

hogy csomagolóanyag beszállítóként, vevőink elégedettségét évről-évre növeljük az egyedi, akár kis szériás „just-in-time” beszállításokkal, komplettírozási és egyéb olyan nagy szakértelmet és odafigyelést igénylő csomagolási igények kielégítésével, melyhez a felhasznált alapanyagok kiváló minősége, folyamatosan fejlesztett gépparkunk és kollégáink szakértelme, hozzáértése, valamint elhivatottsága biztosít megfelelő garanciát.

Vevőinket magas színvonalon, megbízhatóan, pontosan, a kért minőségben és korrekt áron úgy kiszolgálni, hogy hosszú távú, kölcsönös bizalmon alapuló, jó partneri kapcsolat épüljön ki cégeink között.

a több mint 2000 m2-es üzemcsarnokunk, a kor színvonalának megfelelő, folyamatosan bővülő és modernizálás alatt lévő gépparkunk, tehergépkocsi flottánk és természetesen a cégünknél dolgozó minden egyes kollégánk.

igazolja, a 2018-ban megszerzett ISO 900-es minősítés is.