Dobozgyártás

A Doboz- és Acélszerkezetgyártó Kft 2008 májusában alakult meg jelenlegi formájában, de mind a cég vezetése, mind a cégnél dolgozó szakképzett gárda több évtizedes gyakorlatával, tapasztalatávaláll minden csomagolóeszközt igénylő cég szolgálatára. Cégünk teljeskörű szolgáltatást nyújt apapír alapú csomagolóeszközökvonatkozásában egészen tervezésétől a kivitelezésig, kiszállításig.
Dobozgyártás
Cégünk dobozgyártási profilja

Dobozgyártási profilunk fő tevékenységi körébe első sorban a Tetőfenék lapolt (TF) dobozok tartoznak, akár ragasztott, akár tűzött kivitelben, egyedi igény szerinti méret-változatban, de természetesen vállaljuk az alábbi típusú csomagolóanyagok (HPL) hullámpapírlemezből és akár kartonból történő legyártását is:

•   Doboz tartozékok: válaszlap, késes betét, hornyolt betét, hasított betét.

•   Kimetszett dobozok: önzáras, talp- és pontragasztott.

•   Komplettírozott termékek, display-ek

A fenti termékeket akár 4 színnel – flexo technológiával – nyomtatott, vagy kasírozott formátumban is elő tudjuk állítani.

Technológiánk alkalmas a fényes lakkozott bevonatot készítésére is.

Fenti termékeket az alábbi alapanyagokból tudjuk előállítani:

1 rétegbenkartonból
3 rétegbenE, B és C hullámból
5 rétegbenBC, EB, EC EE hullámból

A megfelelően kiválasztott alapanyag lehetővé teszi a legszélsőségesebb csomagolási követelmények, illetve szállítási igények kielégítését is.

Célkitűzéseink

hogy csomagolóanyag beszállítóként vevőink megelégedettségét évről-évre növeljük az egyedi, akár kis szériás „just-in-time” beszállításokkal, komplettírozási és egyéb olyan nagy szakértelmet és odafigyelést igénylő csomagolási igények kielégítésével, melyhez a felhasznált alapanyag kiváló minősége, folyamatosan fejlesztett gépparkunk és kollégáink szakértelme, hozzáértése, elhivatottsága, valamint  biztosít megfelelő garanciát.

Vevőinket magas színvonalon, megbízhatóan, pontosan, a kért minőségben, korrekt áron úgy kiszolgálni, hogy hosszú távú, bizalmon épülő jó partneri kapcsolat épüljön ki cégeink között.

a több mint 2000 m2 -es üzemcsarnokunk, a kor színvonalának megfelelő, folyamatosan bővülő és modernizálás alatt lévő gépparkunk, tehergépkocsijaink és természetesen a cégünknél dolgozó minden egyes kollégánk.

 igazolja a 2018-ban megszerzett ISO 9001-es minősítés is.