Cégünkről

Doboz és Acélszerkezet Kft.

A Doboz és Acélszerkezet Kft. 2008 májusában alakult meg jelenlegi formájában, de mind a cég vezetése, mind a cégnél dolgozó szakképzett gárda, több évtizedes gyakorlatával, tapasztalatával áll minden csomagolóeszközt igénylő vevő szolgálatára.

A cél, egyrészt a magas színvonalú acél szerkezetgyártás feltételének megteremtése, ezáltal a magyar megrendelők teljes körű kiszolgálása.
Másrészt a cég vezetése, mind a cégnél dolgozó szakképzett gárda több évtizedes gyakorlatával, tapasztalatával áll minden csomagolóeszközt igénylő cég szolgálatára. Cégünk teljeskörű szolgáltatást nyújt apapír alapú csomagolóeszközökvonatkozásában egészen tervezésétől a kivitelezésig, kiszállításig.

Acélszerkezet-gyártás:

Fő tevékenységként a vállalati megrendelőink számára acélszerkezetek gyártása, szerelése
A cég saját telephellyel, megfelelő gépparkkal és 60 fő saját létszámmal rendelkezik.

Dobozgyártás:

Dobozgyártási profilunk fő tevékenységi körébe első sorban a Tetőfenék lapolt (TF) dobozok tartoznak, akár ragasztott, akár tűzött kivitelben, egyedi igény szerinti méret-változatban, de természetesen vállaljuk az alábbi típusú csomagolóanyagok (HPL) hullámpapírlemezből és akár kartonból történő legyártását is

Építsen velünk

Válassza szakképzett csapatunkat

Nyitottak vagyunk más vállalkozásokkal való együttműködésre! Hosszú távú és kölcsönösen előnyös kapcsolatokat teremtünk, és megbízható partnerekké válhatunk.

Eredményeink

2008-2019 számokban

PROJEKT
ELÉGEDETT ÜGYFÉL
MUNKATÁRS
Partnereink
thumbnail image
thumbnail image
thumbnail image
thumbnail image
thumbnail image
thumbnail image
thumbnail image
thumbnail image
thumbnail image
thumbnail image
thumbnail image
thumbnail image